Carolina, kindercoach

Ik heb het gevoel dat ik een ander leven heb. Ik voel me rustig en mijn intuïtie toont me de weg. Ik sta in mijn kracht en mijn vriendinnen zeggen dat ik straal. Amai... – Carolina, kindercoach

De dag na ‘Sensitief Sterk’ stond ik op in een andere wereld. Ik voelde me beter in mijn vel en mijn angst was weg, alsof mijn lijf wist welke richting ik uit moet. Tot dan voelde ik veel chaos, maar sinds die dag slaap ik eindelijk 7u door!

Ik voel me sterk, maak me niet druk over wat mensen van mij denken en besef ineens dat ik met mijn kinderyoga en kindercoaching een pionier ben. Met kinderen werken was altijd al een droom, maar ik wist niet hoe. Door ‘Sensitief sterk’ werd het mij duidelijk hoe en waar, en vooral wat ik kan bijdragen.

Ik heb nu het gevoel dat ik een ander leven heb. Ik voel me rustig en mijn intuïtie toont me de weg. Elke dag na mijn ochtendritueel kom ik in mijn kracht en mijn vriendinnen zeggen dat ik straal. Amai, Sabine… En dat allemaal na 2 dagen! Wie had dat durven denken! Goed dat ik mijn intuïtie volgde om bij jou ‘Sensitief Sterk’ te doen. Ik ben mezelf en jou zo dankbaar!

Carolina, kindercoach