Chris, hartpatiënte, 66 jaar

Overal waar ik kom zeggen me mensen; Chris wat is er met jou gebeurd, hoe goed zie jij er uit... maar ik voel dat ook... dit is echt iets wat van binnen-uit komt. Ik ben totaal anders gaan leven... rustiger en menslievender.  Ik voel mij super gelukkig en ik weet en ik voel dat ook... dat ik dat naar mensen uitstraal. - Chris, 66 jaar

Lieve Sabine,

Ik heb even de tijd genomen om jou mijn liefste wensen over te brengen, nu met de naderende feestdagen.

Jij mag zeker niet ontbreken op het lijstje van mijn familie en héél goeie vrienden. Want... wat jij hebt betekent voor mij, kan ik met geen woorden beschrijven. Jij hebt mij,  op zo een latere leeftijd, leren leven, mij zo enorm gesteund, toen ik moest geopereerd worden... en mij vleugels gegeven. Geleerd mij niet bezig te houden met absurde, onbenullige dingen. Ik geniet nu ten volle van het leven. Ben nu ook juist terug van een weekje Benidorm, waar ik fantastisch heb genoten, zowel van het goede eten en drinken als het geweldige weer.

Mijn energie steek ik nu in waardevolle dingen. Mijn hart ademt nu echt rust uit! Ik kijk 's morgens in de spiegel, niet meer met een zeurgezicht, maar naar iemand die ik graag zie!!

Toegegeven soms herval ik nog wel eens in mijn oude gewoonte... maar niet voor lang... ik kan mezelf dan weer heel vlug op de rails zetten. Overal waar ik kom (wil me zelf nu zeker niet bestoefen) zeggen me mensen; Chris wat is er met jou gebeurd, hoe goed zie jij er uit... maar ik voel dat ook... dit is echt iets wat van binnen-uit komt. Ik ben totaal anders gaan leven... rustiger en menslievender. Ik voel mij super gelukkig en ik weet en ik voel dat ook... dat ik dat naar mensen uitstraal. Dit wou ik je even laten weten en ik weet ook dat dit jou ook gelukkig maakt.

Duizendmaal bedankt voor alles wat je voor mij hebt gedaan (ik weet dat jij gaat zeggen: "Dat heb jij zelf gedaan Chris"... maar weet dan toch dat jij mijn geweldige coach bent geweest) daarom stuur ik jou een héééle dikke knuffel vanuit het diepst van mijn hart.

Heel veel liefs,

Chris