In enkele woorden ontdeed ze de term hoogsensitief van zijn wollige of sentimentele associatie

Ik leerde Sabine kennen op een netwerkbijeenkomst. Ze sprak er met vuur over haar passie, namelijk mensen terug gelukkig maken. Ze vertelde over haar aanpak van burn-out en haar methode om burn-out te voorkomen. Iedereen hing aan haar lippen en dus we wisten meteen ook waar “Kus de Kikker” vandaan kwam. Het meest getroffen was ik door haar empathisch aanvoelen. Dat kwam tot uiting toen ze het had over haar expertise met hoogsensitieve personen. In enkele woorden ontdeed ze de term hoogsensitief van zijn wollige of sentimentele associatie. Een hele prestatie in een gezelschap van kritische zakenmensen. Toen iemand aan Sabine vroeg of er volgens haar in de groep ook hoogsensitieve mensen aanwezig waren kon Sabine ze direct en accuraat, maar toch subtiel,  aanwijzen; wat haar meteen het respect van iedereen opleverde. Van expertise gesproken…

Ondertussen heb ik Sabine beter leren kennen. Haar aanpak is zo gefocust op de kern van de mensen hun problemen, dat ze zichzelf snel en duurzaam terug op het juiste spoor krijgen. Een hele verademing ten opzichte van andere therapieën die erg bedreven zijn in symptoombestrijding. Die leveren vooral meerwaarde voor de coach of therapeut. Bij Sabine is de meerwaarde voor jezelf. Wellicht daarom dat heel veel mensen heel veel oprecht warme gevoelens koesteren voor Sabine.

Het bijzondere aan Sabine is dat ze er in slaagt om zowel in individuele sessies als tijdens seminars zoveel kracht en expertise te gebruiken dat je steeds het gevoel hebt persoonlijk gecoacht te zijn.

Pierre, Lint