Hoogsensitiviteit (h)erkend en begrepen - oktober

Type: 
Seminar
Thema: 
Hoogsensitiviteit
Doelgroep: 
Volwassenen

Hoogsensitiviteit is een mooie, aangeboren karaktereigenschap. Je ervaart het als een last of een gave, afhankelijk van hoe jij en anderen ermee om gaan.

Een dikke proficiat met je verwoording van en positieve noot over HSP. Het zou ook heel leerzaam zijn voor mijn man, maar die kon er jammer genoeg niet bijzijn. Gaat dit seminar nog ergens anders door? Gelijk waar in België, wij zullen er zijn ; ) – Liliane

Hoogsensitieve personen hebben een gevoelig zenuwstelsel, waardoor ze geuren, geluiden, licht en sfeer sterker waarnemen. Ze hebben als het ware grotere antennes. Daardoor hebben ze meer tijd en rust nodig om indrukken en emoties te verwerken. Ze moeten zich af en toe terugtrekken, maar zijn zich daar niet altijd van bewust of krijgen er de kans niet toe.

Tijdens dit avondseminar leer je hoogsensitiviteit (h)erkennen en anders bekijken. Breng je partner, vrienden of familie mee. Iedereen die jou of jouw kind beter wil leren begrijpen. Lees hier het mooie effect dat dit had op Eline (21 j.).

Dit basisseminar over hoogsensitiviteit is de ideale introductie op de werkwijze en positieve visie van Kus De Kikker! Je krijgt ook alvast enkele tips hoe je het beste uit je (hoog)sensitieve kind of jezelf.

Wens je deel te nemen aan dit seminar 'Hoogsensitiviteit (h)erkend en begrepen bij kinderen en volwassenen op 26 oktober 2016 in Edegem, schrijf je hieronder via Kus De Kikker. Je betaalt 40€ pp. Kom je met 2 of meer dan betaal je 25€ pp. als je de kortingscode SAMEN gebruikt bij je inschrijving. Tip: kortingen zijn niet combineerbaar.

Datum: 
wo, 26/10/2016 - 19:15 tot 22:15
Prijs: 
40€ incl 21% BTW
Waar: 
Theater Cartouche - Strijdersstraat 67
2650 Edegem