Hoogsensitiviteit (h)erkend en begrepen - september 2017 - i.s.m. CM St. Niklaas

Type: 
Seminar
Thema: 
Hoogsensitiviteit
Doelgroep: 
Volwassenen

Dit seminar is helaas VOLZET. Wilde je komen voor kind? Er is momenteel WEL NOG PLAATS op woensdagavond 20/9 in Fakkeltheater Antwerpen. Wilde je komen voor jezelf? Er is nog plaats op zondagnamiddag 24/9 in Fakkeltheater Antwerpen.

Hoogsensitiviteit is een mooie, aangeboren karaktereigenschap. Je ervaart het als een last of een gave, afhankelijk van hoe jij en anderen ermee om gaan.

Een dikke proficiat met je verwoording van en positieve noot over HSP. Het zou ook heel leerzaam zijn voor mijn man, maar die kon er jammer genoeg niet bijzijn. Gaat dit seminar nog ergens anders door? Gelijk waar in België, wij zullen er zijn ; ) – Liliane

Hoogsensitieve personen hebben een gevoelig zenuwstelsel, waardoor ze geuren, geluiden, licht en sfeer sterker waarnemen. Ze hebben als het ware grotere antennes. Daardoor hebben ze meer tijd en rust nodig om indrukken en emoties te verwerken. Ze moeten zich af en toe terugtrekken, maar zijn zich daar niet altijd van bewust of krijgen er de kans niet toe.

Tijdens dit avondseminar leer je hoogsensitiviteit (h)erkennen en anders bekijken. Breng je partner, kind (+13) vrienden of familie mee. Iedereen die jou of jouw kind beter wil leren begrijpen. Lees hier het mooie effect dat dit had op Eline (21 j.).

Dit basisseminar over hoogsensitiviteit is de ideale introductie op de werkwijze en positieve visie van Kus De Kikker! Je krijgt ook alvast enkele tips over hoe je het beste uit je (hoog)sensitieve kind of jezelf haalt.

Wens je deel te nemen aan dit seminar 'Hoogsensitiviteit (h)erkend en begrepen' op 21 september 2017, schrijf je in bij CM via deze link. Liever een andere dag of locatie? Check hier welke andere momenten dit seminar nog doorgaat. Let op: het seminar op 21 september is via CM en heeft daardoor een uitzonderlijke tarief.

Zowel via CM als via Kus De Kikker zijn de seminars lang op voorhand volzet. Schrijf snel in als je zeker wil zijn van je plaatsje.

Spreker: 
Sabine Vanquaillie
Datum: 
do, 21/09/2017 - 19:15 tot 22:15
Prijs: 
6€ incl 21% BTW
Waar: 
Raadzaal CM-gebouw (ingang naast apotheker)
De Castrodreef 1, 9100 Sint-Niklaas