Linda, deelnemer Sensitief Sterk

Zo veel lieve mensen, gelijkgestemde zielen, dat deed echt deugd! Je had gelijk, deze cursus is iets voor mij! Ik had angst om eraan deel te nemen maar die angst verdween als sneeuw voor de zon. - Linda

Beste, warme, lieve Sabine,

Dit moet ik je toch even laten weten: wat heb ik gisteren genoten van de Sensitief Sterk cursus in Ranst! Wat een openbaring... ik heb zo veel geleerd zeg! Als herboren ging ik door, al fluitend met de fiets naar Boechout, naar de dokter. Ik heb daar ineens reclame gemaakt voor Kus de kikker!!

Zo veel lieve mensen, gelijkgestemde zielen, dat deed echt deugd! Je had gelijk, deze cursus is iets voor mij! Ik had angst om eraan deel te nemen aan maar die angst verdween als sneeuw voor de zon. Wat ik nog niet heb gedurfd, is wat loslaten van mijn verdriet; ik ben een moeilijk te pellen, stugge ui! :-( Tijdens de eerste pauze, met die mooie muziek, heb ik op mijn tanden gebeten om niet te wenen. Ik ween anders heel snel, vooral wanneer anderen dat doen omdat ze verdriet hebben. Iets, waarvan ik vind dat ik het moet afleren. Bij mezelf blijven, in mijn boot blijven, daar ga ik ook sterk op oefenen. Ik lach veel en dat is ook gemeend, maar soms is het een masker.

Ben alvast deze morgen begonnen met de meditatie-oefening en ben blij en gelukkig aan mijn dag begonnen. Onderweg naar school al iets gedaan waar ik mezelf dankbaar voor ben, al iets om te noteren :-)

Ik kijk uit naar de volgende dag!

Warme knuffel, Linda