Pierre, ondernemer

Sabine's aanpak is zo gefocust op de kern van je problemen, dat je jezelf snel en duurzaam terug op het juiste spoor zet. Heel bijzonder. – Pierre, ondernemer

Ik leerde Sabine kennen op een netwerkbijeenkomst. Ze sprak er met vuur over haar passie: mensen terug gelukkig maken. Iedereen hing aan haar lippen toen ze vertelde over haar aanpak van burn-out en haar methode om die te voorkomen. Zo wisten we meteen ook waar “Kus De Kikker” vandaan kwam.

Het meest getroffen was ik door haar empathisch aanvoelen. Dat toonde ze toen ze het had over haar expertise met hoogsensitieve mensen. In enkele woorden ontdeed ze de term ‘hoogsensitief’ van zijn wollige of sentimentele associatie. Een hele prestatie in een gezelschap van kritische zakenmensen.

Toen iemand aan Sabine vroeg of de groep volgens haar ook hoogsensitieve mensen telde, kon Sabine ze meteen en accuraat, maar toch subtiel, aanwijzen. Dat leverde haar het respect van iedereen op. Van expertise gesproken…

Intussen heb ik Sabine beter leren kennen. Haar aanpak is zo gefocust op de kern van je problemen, dat je jezelf snel en duurzaam terug op het juiste spoor zet. Een hele verademing ten opzichte van andere therapieën die focussen op symptoombestrijding en vooral meerwaarde leveren voor de coach of therapeut. Bij Sabine is de meerwaarde voor jezelf. Wellicht daarom koesteren heel veel mensen oprecht warme gevoelens voor Sabine.

Nog iets bijzonders aan Sabine? Ze slaagt erin om in individuele sessies én in workshops zoveel kracht en expertise te tonen dat je steeds het gevoel hebt persoonlijk gecoacht te zijn.

Pierre, ondernemer