Sensitief sterk - juni 2017

Type: 
Seminar
Thema: 
Hoogsensitiviteit
Doelgroep: 
Volwassenen

Gebruik de kracht van je hoogsensitiviteit

Vink je op deze hoogsensitiviteitstest 12 of meer keer 'ja' aan? Dan ben je wellicht hoogsensitief. Zei je minder 'ja', maar herken je je wel heel sterk in de stellingen waarvoor je 'ja' aanvinkte? Ook dan kan je hoogsensitief zijn.

Wellicht vallen er nu wat puzzelstukjes op hun plaats. Eén ding is zeker: hoogsensitiviteit is geen ziekte. Het is een unieke kracht in je leven, die je gelukkig en succesvol zal maken als je de valkuilen omzeilt. In deze workshop wil ik je daarbij helpen.

Leer van jezelf houden

De sleutel tot geluk en succes als hoogsensitieve mens? Hou van jezelf. Alleen zo ben je een goede ouder, partner, collega, vriend(in), … zonder jezelf voorbij te lopen. Je leert het in deze workshop:

  • Accepteer jezelf zoals je bent, zodat je voluit kan leven.
  • Bescherm je tegen overprikkeling en gevoelsbesmetting.
  • Krijg een helder zicht op je sensitieve kwaliteiten en valkuilen.
  • Bewaar het contact met jezelf, zelfs in moeilijke situaties.
  • Bewaak je grenzen, word zelfzekerder en vind rust.

Ik kwam naar ‘Sensitief Sterk’ met een klein hartje en in tranen, maar het deed me ontzettend goed. Er is een zaadje geplant dat meteen begon te kiemen. Ik voelde me al sterker toen ik naar huis reed! De (h)erkenning deed deugd, ik werkte met je tools en voelde de puzzelstukjes in elkaar vallen. Ik bleef dicht bij mezelf, vertrouwde op mijn gevoel en meldde dat rustig. Wat een rijkdom en kracht! Sabine, ik ben fan (zonder stalky gedrag ; ) Je authentiek zijn, je ervaring, de manier waarop je in het leven staat, je positieve kracht… Het doet me watertanden: ‘Dat wil ik ook!’ Dank voor je inspiratie. Ik kijk ontzettend uit naar het vervolg, welke uitdagingen daarin ook liggen! – Tamara D.C.

Kus de prins(es) in jezelf!

Heb je jezelf al eens proberen overtuigen dat iets goed voor je is? Een nieuwe gewoonte willen aanleren? Om nadien te merken dat je er toch niets mee doet? Dan zette je een kroontje op je kikker. Mooi, maar het blijft een kikker.

Het goede nieuws? In elke kikker – ook in jou! – schuilt een prins(es): je innerlijke motivatie. Als je die aanspreekt, bedenk je oplossingen die blijven werken. Dan verander je je leven. Je kust de kikker en tovert de prins(es) tevoorschijn. Die unieke ‘Kus De Kikker’ aanpak leer je in deze workshop.

Praktische info

Wanneer?
De workshop gaat door op dinsdag 13/06 en 20/06/2017, telkens van 10u tot 16u30. Je investeert er dus wat tijd in, maar dat ben jij zeker waard!  

Waar?
In de aangename plek De Stal, Laarstraat 24, Ranst. Je ontmoet er andere mooie mensen zoals jij. Zo creëren we samen een unieke sensitieve ervaring.

Budget?
Je betaalt 377€ incl. BTW. Smakelijk slaatje, drank en versnaperingen zijn inbegrepen.

Spreker: 
Sabine Vanquaillie
Datum: 
di, 13/06/2017 - 10:00 tot 16:30
di, 20/06/2017 - 10:00 tot 16:30
Prijs: 
377€ incl 21% BTW
Waar: 
De Stal, Laarstraat 24
2520
Ranst