Executive coaching: succes en geluk in balans

Als bedrijsleider of CEO sta je constant onder druk: de resultaten moeten er zijn, het bedrijf verwacht veel van jou, je partner en/of kind vragen ook aandacht, en tijd voor jezelf lijkt er vaak niet te zijn. Als de balans tussen wat jij écht wil en de verwachtingen van het bedrijf en je gezin verstoord geraakt, krijg je onrust in je hoofd, en daardoor niet de topresultaten voor het bedrijf.

Toch hoeft succes absoluut geen optelsom van stress en overuren te zijn. Door leiderschap meer van binnenuit te laten stromen, door doelen te stellen die in lijn liggen met wie jij bent in je kern, gaan inspanningen plots minder van jou vragen én leveren ze ook nog eens meer op. Win-win! Wie niet langer botst met zijn omgeving of zichzelf, ervaart bovendien veel minder onrust. Ease your efforts: met minder moeite meer bereiken dus.

Als vrouw of man aan de top kan je de aangeleverde werkvormen van Kus De Kikker ook doorgeven aan jouw werknemers. Je bent een inspiratiebron en brengt meer flow in je bedrijf.

  • Pure Personal Analysis - Executive coaching sessies en weekends

Maak komaf met blokkades, onrust en dilemma’s door Sabine in te zetten als jouw vertrouwde sparringpartner.

Ze brengt je in contact met je binnenkant en doorbreekt wat jou bewust of onbewust belemmert in de verschillende rollen die je bekleedt (leider, partner, ouder, vriend).

Deze individuele holistische aanpak op maat brengt de balans die jij nodig hebt om succesvol én gelukkig te zijn privé en op het werk.

  • The Bright Warrior - Authentiek leidershapsretreat

Als leidinggevende is het niet steeds makkelijk om de balans tussen wat jij écht wil en de verwachtingen van je bedrijf en omgeving in evenwicht te houden. 

Tijdens dit 6-daags retreat heb je even tijd voor jezelf en leer je hoe je je leiderschap meer van binnenuit kan verwezenlijken, op een authentieke manier, waardoor je ook nadien meer ruimte hebt voor jezelf. Je bereikt meer resultaat met minder moeite. Omdat jij geen 'hidden worrier' bent maar een 'bright warrior' bent.

Zo word je succesvol én gelukkig. Burn-out krijgt geen kans (meer).

 /