Verken je voelsprieten (10-16 jaar)

Type: 
Seminar
Thema: 
Hoogsensitiviteit
Doelgroep: 
Kinderen

***Dit unieke, warme seminar is voor jongeren van 10 tot 16 jaar wiens ouders het instapseminar 'Hoogsensitiviteit herkennen en positief inzetten' gevolgd hebben, of    ingeschreven zijn voor dit instapseminar (klik hier voor de data).***

Hebben jouw ouders of leerkrachten jou via het instapseminar 'Hoogsensitiviteit herkennen en positief inzetten' herkend in de eigenschappen van een hoogsensitief persoon? Wellicht vallen er nu wat puzzelstukjes op hun plaats. Eén ding is zeker: hoogsensitiviteit is geen ziekte. Het is een unieke kracht in jouw leven als je je valkuilen en sterktes kent omzeilt en sterktes inzet. 

Wat als ook jij...

  • jezelf zou (h)erkennen en accepteren als hoogsensitief persoon?
  • een helder zicht kreeg op je talenten en valkuilen
  • zou weten hoe je te beschermen tegen de gevoelens van anderen en tegen te veel prikkels?
  • je emoties onder controle zou kunnen krijgen
  • je okee zou voelen door te merken dat er anderen zijn zoals jij

In de voorstelling 'Verken je voelsprieten' leer je hoogsensitiviteit anders te bekijken. Je krijgt ook tips hoe je je sterker en rustiger kan voelen thuis en op school.

Je ontmoet kinderen en jongeren die zijn zoals jij, in een cinemazaaltje vol, maar voelt je op je gemak omdat de sfeer warm, rustig en gezellig is. Je leert veel en voelt je verbonden zonder dat je teveel zaken over jezelf moet vertellen. Helemaal iets voor jou!

Kom je met een broer, zus of vriend(in), dan ontvang je 10€ pp korting. Je betaalt 47€ pp ipv 57€ pp. In deze prijs zitten een lekkernij en drankje tijdens de pauze inbegrepen.

Wij hopen alvast jou te mogen verwelkom!

Spreker: 
Sabine Vanquaillie
Datum: 
za, 28/04/2018 - 10:00 tot 13:30
Prijs: 
57€ incl 21% BTW
Waar: 
Atelier Faites La Fête, Boomgaardstraat 66
2600
Berchem