Executive Coaching en Exclusief Retreat: succes en geluk in balans

Als bedrijsleider, CEO of publiek figuur sta je constant onder druk: de resultaten moeten er zijn, het bedrijf of publiek verwacht veel van jou, je partner en/of kind vragen ook aandacht, en tijd voor jezelf lijkt er vaak niet te zijn. Als de balans tussen wat jij écht wil en de verwachtingen van je omgeving verstoord geraakt, krijg je onrust in je hoofd, en daardoor niet de topresultaten waar je naar streeft.

Toch hoeft succes absoluut geen optelsom van stress en overuren te zijn. Door leiderschap meer van binnenuit te laten stromen, door doelen te stellen die in lijn liggen met wie jij bent in je kern, gaan inspanningen plots minder van jou vragen én leveren ze ook nog eens meer op. Win-win!

Wie niet langer botst met zijn omgeving of zichzelf, ervaart bovendien veel minder onrust. Ease your efforts: met minder moeite meer bereiken dus.

Als vrouw of man aan de top kan je de aangeleverde werkvormen van Kus De Kikker ook doorgeven aan jouw werknemers. Je bent een inspiratiebron en brengt meer flow in je bedrijf.

  • Executive coaching - Individuele sessies en weekends

Maak komaf met blokkades, onrust en dilemma’s door Sabine in te zetten als jouw vertrouwde sparring partner.

Sabine’s specifieke technieken brengen inzichten en een ander perspectief op jouw pad. Net zoals de navigator op een schip, helpt Sabine je om de persoon ín de leider te zien en om samen jouw persoonlijk koers te vinden naar je gewenste resultaten.

Door contact te maken met je binnenkant, doorbreekt Sabine wat jou bewust of onbewust belemmert om jouw eigen koers te varen in de verschillende rollen die je bekleedt (leider, partner, ouder, vriend).

Als kapitein van jouw schip word je zo vrij om beslissingen te nemen die in lijn zijn met hoe je echt bent en wat jij van binnen wil. De resultaten volgen snel en je vindt de balans die jij nodig hebt om moeiteloos succesvol én gelukkig te zijn privé en op het werk.

  • The Bright Warrior & The Bright Boost - Authentiek leiderschapsretreats

Als leidinggevende is het vaak niet makkelijk om een evenwicht te vinden tussen zakelijk succes en persoonlijk geluk.

Bright leaders leiden op een authentieke manier, vanuit een gevoel van balans tussen wat ze zelf écht willen en wat de omgeving van hen verwacht. Daardoor stroomt hun leiderschap meer van binnenuit, gaan inspanningen minder moeite kosten en leveren ze ook nog eens meer op: win-win!

De authentiek leiderschapsretreats bieden je de inzichten die jij nodig hebt om je leiderschap meer van binnenuit te doen stromen, en leren je daarnaast ook concrete tools en technieken die je helpen om het achteraf in de praktijk te blijven brengen.

Je bereikt meer resultaat met minder moeite. Omdat jij geen 'hidden worrier' maar een 'bright warrior' bent. Zo word je succesvol én gelukkig. Burn-out krijgt geen kans (meer).