Tom Helsen, singer-songwriter

Sabine heeft de gave om recht in je hart te kijken en na één ontmoeting door te dringen tot de kern van je ziel. Ik voel me voor het eerst in tien jaar weer goed. – Tom Helsen, singer-songwriter

Ik was al tien jaar 90% van de tijd ongelukkig. Ik probeerde om ermee te leren leven, tot de emmer overliep en ik in een depressie belandde. Dan een klein lichtpuntje, maar het slechte gevoel ging nooit echt weg. Ik had alle hoop opgegeven toen ik in contact kwam met Sabine. Zij hoorde me verward praten op de radio en voelde dat zij degene was die me kon helpen. Dus zocht ze contact met mij.

Sabine is ongelooflijk. Zij heeft de gave om recht in je hart te kijken en na één ontmoeting door te dringen tot de kern van je ziel. Ze opende mijn wereldbeeld, liet me de juiste boeken lezen en mediteren op een manier die bij me past. Zo leerde ze me dat geluk niet buiten onszelf ligt, we ZIJN geluk. Het is een soort soul searching en innerlijke rust waar ik naartoe ga om mezelf te vinden en dat uit te stralen. Een vorm van spiritualiteit die nu mijn way of life is geworden.

Ik voel me voor het eerst in tien jaar weer goed, wat zelfs een beetje een vreemd gevoel is voor mij. En dat zonder medicatie! Daar ben ik haar heel erg dankbaar voor. Ik heb nog een lange weg af te leggen, maar het is een goede weg.

Tom Helsen, singer-songwriter