Authentic Leadership Retreat

Type: 
Workshop
Thema: 
Stress en burnout
Doelgroep: 
Volwassenen

Op zoek naar rust en balans?

Als (bedrijs)leider, CEO of publiek figuur sta je constant onder druk: de resultaten moeten er zijn, het bedrijf verwacht veel van jou, je partner en/of kind vragen ook aandacht, en tijd voor jezelf lijkt er vaak niet te zijn. Als de balans tussen wat jij écht wil en de verwachtingen van je bedrijf en omgeving verstoord geraakt, krijg je onrust in je hoofd, en daardoor niet meer het succes of geluk waar je naar streeft. Authentiek leiderschap voorkomt dit.

Authentiek leiderschap.

Authentieke leiderschap is geen techniek. Het is een manier van zijn!

Een authentiek leider is in de eerste plaats een leider, wat vaak betekent dat zij of hij aan de leiding staat van een bedrijf, waarbij cijfers gehaald moeten worden.

Ze zijn heel gedreven om hun doel te bereiken, maar zijn ook échte personen, die zich volledig tonen, zonder maskers.

Ze doen dit met twee voeten op de grond, en door het combineren hoofd, hart en intuïtie staan ze volledig in contact met zichzelf. Zo nemen ze beslissingen die in lijn zijn met hun ware aard en behoeften, en behalen ze moeiteloos de gewenste resultaten.

Hun charismatische uitstraling en wijsheid nodigt ook anderen uit om bij te dragen en te groeien.

Op die manier is authentiek leiderschap de sleutel om gelukkig succesvol te zijn en innerlijke rust te ervaren. Het zorgt voor flow, zowel in je privé als je professionele leven.

ijdens dit zesdaags retreat in Andalousië krijg je de inzichten die jij nodig hebt om je leiderschap meer van binnenuit te doen stromen, en leert je daarnaast ook concrete tools en technieken die je helpen om het achteraf in de praktijk te blijven brengen:

  • We zoomen in op de 5 kernwaarden van een authentieke leider en hoe we die bij jou kunnen activeren en versterken.
  • Je krijgt krachtige actieve meditaties, visualisaties, (adem)oefeningen om je ontluiking te ondersteunen.
  • Je ontdekt hoe je meer resultaten kan bereiken met minder moeite.
  • Je wisselt ervaringen uit met 5 andere inspirerende leiders en hebt dagelijks ontspanningstijd voor jezelf.
  • Je ontwikkelt een diepgaande verbinding met jezelf om beter en rustiger te verbinden met anderen, thuis en op het werk.
  • Je staat stil bij je verwezenlijkingen en wat je wezenlijk nog wil bereiken.
  • Je geniet van lekkere maaltijden, ongerepte natuur, wandelen en zwemmen.

Schrijf je in voor deze deugddoende en inspirerende break in de zon, exploreer je authenticiteit en ontdek hoe je die kan uitdragen in je bedrijf en je omgeving.

Waar en wanneer?
Dit 6-daags retreat gaat door op een inspirerende plek in Andalousië van 20 tot 26 mei 2018. Om een persoonlijke, dynamische begeleiding te verzekeren, beperken we de groep tot 6 deelnemers. Je ontmoet leiders die net als jij authenticiteit, rust en genieten van het leven belangrijk vinden.

Investering?
2.950€ excl. BTW, alles inbegrepen (behalve je vlucht en auto, indien je eigen wagen wenst). Deze prijs bevat 6 overnachtingen in een privé kamer in het mooie “Simple Luxury Cortijo C&C”, 3 gezonde maaltijden per dag, doorlopend water, thee en fruit, gebruik van zwembaden, transfers in Spanje bij natuuruitstap en het inspirerende, rustgevende Authentic Leadership programma met dagelijks meditaties, visualisaties, (adem)oefeningen, wandelingen en groepscoachingsgesprekken. Ook individuele coachingsessies mogelijk op aanvraag.

Interesse?
Stuur een mail aan Sabine Vanquaillie op sabine@kusdekikker.be

Datum: 
zo, 20/05/2018 - 12:00 tot za, 26/05/2018 - 10:00
Prijs: 
2 950€ incl 21% BTW
Waar: 
Cortijjo C&C
Andalousia, Spanje