Stress en burnout voor bedrijven

Elke organisatie in verandering wordt geconfronteerd met stress. Stress veroorzaakt spanningen tussen de werknemers en de organisatie, en tussen werknemers onderling. De gevolgen kosten de organisatie vaak veel geld. 

Waarschijnlijk komen de volgende scenario’s je bekend voor:

  • Een succesvolle medewerker is plots vaak korte periodes ziek.
  • Een ooit zo gedreven high potential wordt steeds minder performant.
  • Een team wordt verstoord door conflicten en spanningen, en levert daardoor slechte resultaten.

De gevolgen zijn nefast voor de werknemer en de onderneming. Het menselijke en financiële kapitaal brandt op.

Kus De Kikker ontwikkelde een innovatieve methodiek waarmee werknemers snel en helder inzicht krijgen in hun meest belemmerende overtuigingen. Eens mensen ermee aan de slag gaan en het onder de knie hebben, kunnen ze de methodiek thuis en op het werk blijven gebruiken om het contact met zichzelf en anderen te leggen én te behouden. 

Wil je weten of je op het werk wordt blootgesteld aan stress of burn-out? Doe hier de test.

Seminar

Wil je graag kennismaken met de werkwijze en positieve visie van Kus De Kikker? Dan is het basisseminar Succes en geluk in evenwicht: Zo vermijd je dat je opbrandt de ideale introductie.

Individuele coaching

Tijdens individuele coachings reikt Sabine je een aantal methodieken aan om jouw eigen belemmerende overtuigingen op te sporen en om te vormen. Je kan immers pas je gedrag veranderen, als je de overtuigingen daarachter aanpakt. Uiteindelijk bezorgen stresserende situaties uit het verleden je niet langer last.

Wie het aantal individuele sessies wil beperken (en zo tijd en geld wil sparen), start best met een seminar. Zo krijg je alvast de basismechanismen en –tips rond stress mee.