Stress en burnout

Stress en burn-out komt voor in de beste bedrijven, bij de meest gedreven en enthousiaste mensen. Doorzettingsvermogen, gedrevenheid, de lat hoog leggen, … Dat zijn eigenschappen en overtuigingen die ons het ene moment naar de top helpen, en het andere moment de afgrond induwen. Succes en burn-out gaan daarom heel vaak hand in hand. 

Het is niet het teveel aan werk dat ons ziek maakt. We branden op wanneer we te weinig doen van wat ons energie geeft. De oorzaak van burn-out, en dus ook de oplossing, start bij de persoon zelf. Elk individu ontwikkelt tijdens zijn leven overtuigingen die hem belemmeren te kiezen voor wat hij écht wilt, grenzen te stellen, enzovoort.

Het herkennen en vervolgens diepgaand verkennen en ombuigen van die overtuigingen, effent het pad naar een gezonde, gelukkige en performante loopbaan. Het komt er dus niet op aan jezelf te veranderen, maar nog meer jezelf te worden!

Kus De Kikker ontwikkelde een innovatieve methodiek waarmee mensen snel en helder inzicht krijgen in hun meest belemmerende overtuigingen. Eens mensen ermee aan de slag gaan en het onder de knie hebben, kunnen ze de methodiek thuis en op het werk blijven gebruiken om het contact met zichzelf en anderen te leggen én te behouden.

Meer weten over onze aanpak? Klik hier

Wil je weten of je op het werk wordt blootgesteld aan stress of burn-out? Doe hier de test