Stress en burnout voor individuen

Innerlijke onrust? Uitwendige verlamming?
Hoe geraak je ervan af?

Veel mensen zijn schijnbaar heel succesvol, maar eigenlijk niet gelukkig. En als je geen geluk ervaart, gaat je energie en productiviteit naar beneden. Op de lange termijn kan je dan ook niet meer succesvol zijn.

Op je werk, in je vriendenkring of familie ken je vast en zeker mannen of vrouwen zoals deze:

  • Gedreven, ambitieuze mensen die nog wel willen maar niet meer kunnen.
  • Collega’s die normaal lief zijn, maar steeds vaker geïrriteerd en negatief reageren.
  • Vrienden die moe blijven, ook als ze voldoende geslapen hebben.
  • Sensitieve personen die proberen minder sensitief te zijn.
  • Succesvolle medewerkers die steeds vaker en langer ziek zijn.
  • Topmensen die het helemaal gemaakt hebben en schijnbaar alles hebben om gelukkig te zijn, maar toch vluchten in verslaving (werk, vrouwen, alcohol, drugs, schoenen,…) om zich op te laden en heel even beter te voelen. 

De gevolgen zijn nefast voor de persoon en de maatschappij. Het menselijke en financiële kapitaal brandt op. 

Kus De Kikker ontwikkelde een innovatieve methodiek waarmee je snel en helder inzicht krijgt in je meest belemmerende overtuigingen en waarmee je ze onder begeleiding ook kan aanpakken. Eens je ermee aan de slag gaat en het onder de knie hebt, kan je de methodiek thuis en op het werk blijven gebruiken om het contact met jezelf en anderen te leggen en houden. 

Wil je weten of je op het werk wordt blootgesteld aan stress of burn-out? Doe hier de test.

Seminars

Wil je graag kennismaken met de werkwijze en positieve visie van Kus De Kikker? Dan is het basisseminar Succes en geluk in evenwicht: Zo vermijd je dat je opbrandt de ideale introductie.

Individuele coaching

Je kan bij Kus de Kikker ook terecht voor individuele coaching. Daarbij leer je een aantal technieken en vaardigheden die je helpen omgaan met stresserende situaties. Je kan echter pas je gedrag veranderen, als je ook de overtuigingen daarachter onder de loep neemt. Sabine reikt je daarom een aantal methodieken aan om belemmerende overtuigingen op te sporen en om te vormen. Uiteindelijk bezorgen stresserende situaties uit het verleden je niet langer last.